Klusbedrijf Spijkenisse

Welkom bij klusbedrijf MWV Totaal Onderhoud, uw bouw en onderhoud partner in Spijkenisse en omstreken.

Wij kunnen u deskundig van dienst zijn bij een groot scala aan bouw- en onderhoudswerkzaamheden voor particulieren en bedrijven.

Brede ervaring in bouw- en verbouwwerkzaamheden

In de loop der tijd hebben wij als klusbedrijf een grote ervaring opgebouwd op diverse gebieden, u kunt bij ons terecht voor timmerwerkzaamheden, schilderswerk en stucadoorswerkzaamheden in Spijkenisse. Alvorens met een klus te beginnen inventariseren wij uw wensen en behoeften en informeren u duidelijk over onze manier van werken en geven u een duidelijke opgave van het kostenplaatje, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Van begin tot eind begeleiden wij elke opdracht en houden voortdurend contact, zodat wij tijdig een verandering in wensen kunnen signaleren en daarop kunnen inspelen.

Klant staat centraal

De ervaring en deskundigheid van klusbedrijf MWV Totaal Onderhoud omvat een groot aantal disciplines, geen opdracht is ons te gek. Wij zijn ook nog altijd bedreven in het ouderwetse handwerk, onlangs hebben wij bijvoorbeeld een authentieke dakgoot verlengd in dezelfde stijl als het origineel. Wij zijn werkzaam in Spijkenisse en ver daarbuiten.

Te allen tijde staat de klant bij ons centraal, wij bieden u een deskundig advies en maatwerk op alle gebieden, tevreden klanten staan bij ons hoog in het vaandel.

Copyright © 2020 MWV Totaal Onderhoud