Klusbedrijf Rotterdam

Welkom bij klusbedrijf MWV Totaal Onderhoud, uw adres in Rotterdam en omstreken voor bouw en onderhoud voor bedrijven en particulieren.

Wij maken ons sterk voor een structurele en duidelijke aanpak van uw wensen. Of het nu gaat om timmerwerk, schilderswerk of stucadoorswerkzaamheden, op alle gebieden biedt klusbedrijf MWV Totaal Onderhoud een ruime ervaring en streven we naar uitsluitend tevreden klanten.

Duidelijk overzicht in onderhoud

Alvorens met een opdracht te beginnen, inventariseren wij uw wensen en behoeften, maken een duidelijk plan van aanpak en geven u een duidelijk inzicht in de te verwachten kosten.

Elk onderhoudstraject begeleiden wij van begin tot eind en houden nauw contact met u teneinde mogelijke knelpunten in een vroeg stadium te signaleren, zodat wij tijdig kunnen inspringen in Rotterdam en omstreken.

De Klant staat centraal

Door onze ervaring en vakkundigheid is geen klus ons te gek, ook het ouderwetse creatieve handwerk niet. Onlangs hebben wij bijvoorbeeld een authentieke dakgoot verlengd in dezelfde stijl als het origineel.

In de loop der tijd heeft klusbedrijf MWV Totaal Onderhoud een grote deskundigheid opgebouwd in diverse disciplines, u als klant staat bij ons centraal.

Bij klusbedrijf MWV Totaal Onderhoud staan wij garant voor een deskundig advies en oplossingen op maat in Rotterdam, wij zijn niet eerder tevreden dan dat u dat bent!

Copyright © 2020 MWV Totaal Onderhoud