Klusbedrijf Gouda

Klusbedrijf MWV Totaal Onderhoud is u graag van dienst in Gouda. U kunt bij ons terecht voor een groot scala van diensten, wij werken voor particulieren en bedrijven en zijn zeer ervaren in het verrichten van bouw- en onderhoudswerkzaamheden.

Klusbedrijf MWV Totaal Onderhoud voert timmer- schilders- en stucadoorswerkzaamheden uit op transparante en betrouwbare wijze.

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Bij aanvang van de opdracht nemen wij met u de wensen en behoeften door en geven u een duidelijke prijsopgave. Vanaf het begin tot het einde van de klus blijven wij u begeleiden en houden voortdurend contact, zodat wij tijdig in kunnen spelen op mogelijke veranderingen tijdens de voortgang van het werkproces.

Door onze jarenlange ervaring garanderen wij u een prima eindresultaat en altijd tegen een gunstige prijs/ kwaliteitsverhouding in Gouda en omstreken.

Reparatie en onderhoud in Gouda

Klusbedrijf MWV Totaal Onderhoud levert een breed aantal diensten. Tot het totaalpakket behoort ook het ambachtelijk restaureren en uitbreiden van niet alledaagse zaken, onlangs hebben wij bijvoorbeeld een authentieke dakgoot verlengd in dezelfde stijl als het origineel. Ons werkgebied omvat heel Gouda en omstreken.

Bij ons staat altijd de tevredenheid van de klant altijd centraal, door het geven van passend en deskundig advies en het aanbieden van maatwerk is ons motto: Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Copyright © 2020 MWV Totaal Onderhoud